STIGA COMBI 50 SVQ

3.695,00 kr.

STIGA COMBI 50 SVQ Selvkørende plæneklipper med en 166 cm³ STIGA-benzinmotor med hastighedsjustering. 4-i-1-klippesystem: Opsamling, Multiclip, side- og bagudkast. Opsamler på 70 liter medfølger.

► 166 CM³ STIGA-BENZINMOTOR

► OPSAMLER PÅ 70 LITER, DER INDIKERER, NÅR DEN ER FULD

► SELVKØRENDE MED VARIABEL HASTIGHED

► KLIPPEBREDDE PÅ 48 CM

► 4-I-1-KLIPPESYSTEM: OPSAMLING, MULTICLIP, SIDE- OG BAGUDKAST

-
+

STIGA plæneklipperen Combi 50 SVQ har en klippebredde på 48 cm og er udstyret med central klippehøjdejustering, hvilket gør det muligt for dig at justere klippehøjden i fem niveauer fra 25 til 65 mm. STIGA-benzinmotoren har en nettoeffekt på 2,75 kW ved 2900 o/min. og er forsynet med en hastighedsvariator, som gør det muligt for dig at justere plæneklipperens kørehastighed, så den passer til dit gangtempo. Baghjulstræk gør plæneklipperen nem at manøvrere rundt på plænen. Opsamleren med hurtigmontering rummer 70 liter og har en indikator for fuld beholder.

Plæneklipperen er ikke blot effektiv til opsamling, men kan også anvende bagudkast, sideudkast eller Multiclip, hvor græsafklippet spredes på plænen som naturlig gødning. Combi 50 SVQ har et justerbart og ergonomisk styr, som gør den komfortabel og nem at bruge. Deflektor til sideudkast og Multiclip-indsats medfølger.

Stiga

Plæneklipper Benzindrevet

Specifikationer

Ingen specifikationer

Lignende produkter